Dovolená v ČR:CZeCOTTourmapyVýchodní ČechyUNESCOČeská inspiraceGEOFUN

Archiv aktualit - Jeseníky - 6. stránka

Historické slavnosti vyprávějí nevšední příběhy minulosti

30.05.2007

Praha, květen 2007 Z hodin školního dějepisu vám v hlavě možná uvízly jen letopočty a fakta. Ale jsou to lidé a jejich příběhy, které vytvářejí historii. Příběhy o životě králů, měšťanů či řemeslníků,...  pokračování »

Čarodějnická cyklotrasa v Jeseníkách

21.05.2007

Atraktivní způsob, jak poznat Jeseníky, představuje Čarodějnická cyklotrasa. Vede po místech spjatých s čarodějnickými procesy, které se na Jesenicku a v Šumperku v 17. století odehrávaly. Skládá se celkem...  pokračování »

Informace ministerstva zemědělství k nouzovému stavu vyhlášeného vládou ČR

26.01.2007

Vláda České republiky vyhlásila z důvodu vzniklé krizové situace spočívající v ohrožení životů, zdraví a značného rozsahu ohroženého majetku v důsledku rozsáhlé živelní pohromy nouzový stav. Nouzový stav...  pokračování »

Jízdní řád ČD 2006 - 2007: rychlejší a výhodnější spojení vlaky Českých drah

15.01.2007

Od 10. prosince 2006 nabízí České dráhy cestujícím nový jízdní řád. České dráhy nyní provozují bezkonkurenčně nejrychlejší spojení vlaky SC Pendolino mezi Prahou, Olomoucí, Ostravou, Bratislavou a Vídní...  pokračování »

Na webu Českých drah přehledněji aktuální informace o výlukách v železniční síti

05.01.2007

S cílem ještě více usnadnit přístup cestujících k informacím o výlukách a jejich vlivu na železniční dopravu spustily České dráhy inovovanou internetovou aplikaci, která umožňuje přesnější orientaci v...  pokračování »

Živá nádraží

09.11.2006

Největší železniční dopravce České dráhy slibují, že ve většině měst, která mají více než 20 tisíc obyvatel, budou do deseti let modernizovaná nádraží v rámci projektu Živá nádraží. Dráhy používají na...  pokračování »

Den bez aut - nechte auto doma, jeďte vlakem

08.09.2006

Ekologické sdružení Děti Země vyhlásilo na pátek 22. září čtrnáctý ročník českého Dne bez aut společně se sedmým ročníkem Evropského dne bez aut a pátým ročníkem Evropského týdne mobility, které u nás...  pokračování »

Vlakem za památkami UNESCO

30.06.2006

Pojeďte na výlet za památkami Světového kulturního dědictví UNESCO některým z pravidelných spojů Českých drah. Sbírejte razítka těchto památek na hrací kartu a vyhrajte zajímavé ceny. České dráhy ve spolupráci...  pokračování »

6. ročník Klasika Viva

01.03.2006

Klasika Viva po pěti letech Zdá se to být velice dávno, kdy se v obřadní síni Městského úřadu v Šumperku konal první koncert cyklu Klasika Viva. Tenkrát se sezóna jmenovala „Hudba na radnici". První návštěvníci...  pokračování »

Výstava v Opavě

24.02.2006

Slezské zemské muzeum v Opavě a Slezská univerzita v Opavě vás zvou na vernisáž výstavy knihy poesie a typografie Přemysl Rut Otakar Karlas Karel Čapek Početnice, Slabikář, Věrouka, Umění lhát jako když...  pokračování »

Celkem nalezeno: 136

Nabídka pro:

Newsletter

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Ocenění Toufilm 2012.

Portál MS-dovolena.cz získal 3.místo v mezinárodní soutěži Tourfilm 2012 v kategorii Multimedia

Portál je realizován v rámci projektu:

Společně správným směrem - logo

Doporučujeme :

Logo GEOFUN

Český systém kvality služeb

Neklikejte na tento odkaz nebo budete zabanovani!